null

C&T Dance Oy

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa tanssimaan!

1. Voit käydä tutustumassa nettisivuillamme olevaan lukujärjestykseen ja valita sieltä sopivimmat tunnit. Voit ilmoittautua sähköisesti kaikille kursseille, joissa on tilaa. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle tunnille samalla kertaa. Hae haluamasi kurssit ja lisää ne koriin. HUOM! Jos ilmoittaudut useammalle kuin yhdelle kurssille, niin hallinnointijärjestelmä ei laske kurssien todellista hintaa yhteen, vaan se rekisteröi ainoastaan ilmoittautumisenne. Todelliset hinnat löydät nettisivuiltamme kohdasta hinnasto. Oikea hinta korjataan laskuunne toimistolla manuaalisesti ilmoittautumisen jälkeen.

2. Pääaine - kohdasta löydät toimipisteet joiden takaa löydät paikkakuntasi kurssit. Varaa haluamasi kurssi ja täydennä henkilötiedot ja lähetä varaus. Jos kurssi on jo täynnä, voit varata itsellesi varapaikan. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä tiedot. Laskutusta varten tarvitsemme täydellisen laskutusosoitteen. Alaikäiselle tarvitsemme myös huoltajan nimen ja osoitteen laskutusta varten.  Suosittelemme myös matkapuhelinnumeron antamista.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos jäit varasijalle tai kurssi peruutetaan, otamme yhteyttä.

3. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa ilmoittautumisesi sekä tarvittaessa peruuttaa osallistumisesi.  Jos sait varapaikan tai kurssi peruutetaan tanssiopiston toimesta, otamme sinuun yhteyttä.

4.Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko lukuvuoden ajan. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kesken lukuvuotta vain lukukauden vaihtuessa. Kesken lukukautta voi peruuttaa ainoastaan 1-5-vuotiaiden lastentanssitunteja.

5. Muutokset tunteihin, samoin kuin peruutukset on tehtävä kahta viikkoa ennen lukukauden alkua. Muutokset tehdään kirjallisena toimistoon. Mikäli olet ilmoittautunut tunneille, eikä varausta ole peruttu, on tanssikoululla oikeus periä maksu varatuista tunneista.

6. Poissaoloja ei korvata. Voit käydä korvaamassa poissaolotuntisi millä tahansa oman tasosi samanmittaisella tai lyhyemmällä tunnilla. Hyvitysoikeus on voimassa kaksi kuukautta poissaolon jälkeen. Jos keskeytät kurssin, kurssimaksua ei palauteta. Jos kurssi peruutetaan tanssiopiston toimesta, palautetaan kurssimaksu osittain tai kokonaan. HUOM! Mikäli kurssi joudutaan perumaan tanssioppilaitoksesta riippumattomista syistä, voidaan lähiopetus korvata tanssioppilaitoksen järjestämänä etäopetuksena (videomateriaalina lähetettävät harjoitteet). Tällöin kausimaksuja ei palauteta. Poikkeuksena 1-5-vuotiaiden lastentanssitunnit, jolloin asiakkaan täytyy perua kurssi saadakseen osittaisen hyvityksen.

7. Jos asiasta ei erikseen ilmoiteta, tehdään lasku yhdessä osassa. Veloitamme maksukehotuksen lähettämisestä 5 €/kehotus.

8. Mikäli jokin muu taho maksaa kurssimaksusi, pitää laskun maksaja ja yhteystiedot ilmoittaa jo ilmoittautumisvaiheessa sille varattuun kohtaan ilmoittautumislomakkeella.

9. Tanssiopisto tarvitsee kuvamateriaalia esimerkiksi viestintä- ja markkinointitarkoituksiin valmistettaviin esitteisiin, lehtiartikkeleihin ja sähköisiin julkaisuihin. Tämän lisäksi tiedotusvälineet tarvitsevat toisinaan kuvamateriaalia. Henkilötietolaki edellyttää, että henkilön kuvan julkaisemiseen on saatava kuvattavan suostumus. Alaikäisen puolesta suostumuksen antaa hänen huoltajansa. Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita ja edellytämme tätä myös tiedotusvälineiltä.

10. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ajankohtaista

 • 01800002

  Tanssiva iltapäiväkerho / Piikkiö

  Opettaja: Marko Carlsson
  Paikka: Tanssistudio Pointin oma tila, Hadvalantie 8, 21500 Piikkiö
  Tunteja: 38,00    Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 2.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 20.1.2022 0.00
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 0110110001

  Tanssiva iltapäiväkerho / Piikkiö

  Opettaja: Emmi Tiermas
  Paikka: Hadvalantie 8, 21500 Piikkiö
  Syyslukukausi: 10.8.2022 - 21.12.2022
  Kevätlukukausi: 9.1.2023 - 1.6.2023
  Ilmoittautuminen alkaa: 9.5.2022 0.00
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 0110110006

  Liikunta- ja tanssileiri 7-12v / Piikkiö

  Kurssimaksu: 100,00 €
  Opettaja: Emmi Tiermas
  Paikka: Hadvalantie 8
  Kevätlukukausi: 6.6.2022 - 9.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 11.4.2022 20.15
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa