null

Taidetehtaan Tanssikoulu

Kielet Haku
På svenska In English

20-21TNKTV1 Tankotanssi alkeiskurssi aikuisille + 16v.

Tämä kurssi on peruttu

HUOM! 

Uusien  tankotanssitankojen tilaus on matkalla. Kauden aloitus viivästyy.  Ilmoitamme teille heti, kunhan tankotanssitunnit pääsevät alkamaan! 


Kurssi on 5:n kerran tiiviskurssi kokonaisuus. Katso säännöt kohta 8, Tiiviskurssit 

Tunnin  kuvaus: Tankotanssin tiiviskurssilla käymme läpi tankotekniikkaa.  Harjoittelemme peruspyörähdykset sekä muutaman peruspyörähdysvariaation  ja -kombinaation. Lisäksi opettelemme akrobatiatemppujen alkeita, kuten  tangolla istumista, seisomista, sinne kiipeämistä sekä tangolle  invertoimista ja invertoinnista jatkoa. Jokainen tunti sisältää noin 10  min lämmittelyn sekä jäädyttelyn/venyttelyn. Tiivareilla lähdetään  liikkeelle ihan alkeista, vaikkakin tunnin vaikeustaso pyritään  määrittämään kurssille osallistuvien taitotason ja kehityksen mukaan.  Kurssi on suunnattu yli 16-vuotiaille ja aikuisille.

Asu: Tunnille  tarvitset mukaasi lämmittelyyn pitkähihaisen paidan ja pitkälahkeiset  housut. Lisäksi tarvitset urheilutopin ja mahdollisimman lyhyet shortsit  (esim. hotpantsit). Tunnilla voit harjoitella avojaloin, sukilla tai  tossuilla. Ota mukaasi myös vesipullo ja pieni   pyyhe.

Lisätietoa  peruutuskäytännöistä ja vastauksia muihin usein kysyttyihin kysymyksiin   löytyy Hellewin aloitussivun ilmoittautumisohjeista ja koulun  säännöistä. Opettajien esittelyt löydät kotisivuiltamme.Opettaja: Niskanen Maiju, Ahola Heidi

Opetuspaikka: Sali 1, Taidetehdas, Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, 06100 Porvoo

Päivä ja kello: Su: 16.30 - 17.45

Syyslukukausi: 27.9.2020 - 25.10.2020

Kurssimaksu: 78,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 17.6.2020 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 27.9.2020 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit