null

Hurja Piruetti

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa ilmoittautumaan

Voit ilmoittautua myös uuden ilmoittautumissivumme kautta https://uusi.tanssikoulut.fi/hurjapiruetti/fi/

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 alkaa vanhoille oppilaille 8.5.2022 ja uusille oppilaille 1.6.2022. Ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta (syyslukukausi 2022 ja kevätlukukausi 2023). Syyslukukausi alkaa 15.8.2022. Taiteen perusopetus on osa yleissivistävää koulutusta ja poikkeustilanteissa noudatamme Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeistuksia. Tarvittaessa lähiopetus voidaan korvata etäopetuksella.


1. Voit käydä tutustumassa lukujärjestykseen ja hinnastoon nettisivuillamme www.hurjapiruetti.com. Voit ilmoittautua sähköisesti kaikille kursseille, joissa on tilaa. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle tunnille samalla kertaa. Hae haluamasi kurssit ja lisää ne koriin. Jos olet epävarma sopivista tunneista, ota yhteyttä opettajaasi tai info@hurjapiruetti.com HUOM! Perheenjäsenet tulee ilmoittaa erikseen, ei samaan ostoskoriin.

Kurssiohjelma ei laske ilmoittautumisvaiheessa alennuksia, mutta ne huomioidaan laskutuksessa. 

Käytössämme on verkkomaksuominaisuus. Maksun voi suorittaa verkkopankissa netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on yli 3 viikkotuntia tai perheenjäseniä mukana tai olet oikeutettu alennuksiin, lähetämme sähköpostitse maksulinkin (Paytrail), jonka  voi  maksaa verkkopankissa tai esimerkiksi erilaisilla liikuntaseteleillä / saldolla (Smartum-saldo tai ePassi-mobiilisovellus). Muistathan tarkistaa myös roskapostit sähköpostistasi. Toisinaan sähköpostien asetukset siirtävät maksulinkit roskapostiin (esimerkiksi hotmail- ja gmail -päätteiset sähköpostiosoitteet). Mikäli et ole saanut maksulinkkiä 30.8. mennessä tai kevätkautta koskien 31.1. mennessä, otathan yhteyttä laskutus@hurjapiruetti.com

Henkilötunnusta kysytään ilmoittautumislomake-sivulla. Siinä on samantasoinen SSL- suojaus kuin esim. pankkien sivulla. Suojausohjelma on SSL 3.0, RC4 ja 128-bittinen salaus (Suuri); RSA ja 1024-bittinen vaihtaminen.

Ohjelma käyttää HTTPS – yhteyttä, joka on suojattu yhteys, jonka väärinkäyttö tai luvaton seuraaminen on lähes mahdotonta. Kirjainlyhenne HTTPS tulee sanoista Secure Hypertext Transfer Protocol.

 

Tietosuojaseloste löytyy tanssiopiston nettisivuilta http://www.hurjapiruetti.com/images/Hurjapiruettitietosuojas.pdf


2. Hae kurssi - painikkeella saat näyttöösi valitsemasi kurssin tiedot. Jos kurssilla on tilaa, varaa itsellesi kurssipaikka painamalla Valitse kurssi ilmoittautumislomakkeelle. Jos kurssi on jo täynnä, voit varata itsellesi varapaikan painamalla Haluan varapaikan. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä tiedot. Laskutusta varten tarvitsemme laskun maksajan henkilötunnuksen kokonaisuudessaan sekä täydellisen laskutusosoitteen. Alaikäiselle tarvitsemme myös huoltajan nimen ja osoitteen laskutusta varten. Mikäli maksat kurssin/osan kurssista (aikuiset) liikuntaseteleillä, ilmoita tämä laskutus@hurjapiruetti.com heti kauden alussa. Suosittelemme myös matkapuhelinnumeron antamista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

3. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa ilmoittautumisesi sekä tarvittaessa peruuttaa osallistumisesi. Jos sait varapaikan tai kurssi peruutetaan tanssiopiston toimesta, otamme sinuun yhteyttä.

4. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukauden) ajan. Laskutus tapahtuu kaksi kertaa vuodessa hinnaston mukaan. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kesken lukuvuotta vain lukukauden vaihtuessa. Kesken lukukautta voi peruuttaa ainoastaan lastentanssitunteja 3-6 –v.


5. Muutokset tunteihin, samoin kuin peruutukset on tehtävä syyslukukaudella 7 päivää ennen lukukauden alkua ja kevätlukukauden peruutus VIIMEISTÄÄN 1.12 MENNESSÄ. Muutokset voi tehdä netin kautta syyslukukauden osalta ja kevätlukukauden peruutus ainoastaan laskutus@hurjapiruetti.com. Mikäli olet ilmoittautunut tunneille, eikä varausta ole peruttu, on tanssikoululla oikeus periä maksu varatuista tunneista.

6. Poissaoloja ei korvata. Pitkäaikaisen poissaolon (lääkärintodistus) takia voidaan maksujärjestelyistä sopia erikseen siitä päivästä alkaen kun on otettu yhteyttä rehtoriin. Voit käydä korvaamassa poissaolotuntisi millä tahansa oman tasosi samanmittaisella tai lyhyemmällä tunnilla. Hyvitysoikeus on voimassa kyseessä olevan lukukauden (syksy tai kevät). Jos keskeytät kurssin, kurssimaksua ei palauteta. Jos kurssi peruutetaan tanssiopiston toimesta, palautetaan kurssimaksu osittain tai kokonaan. Lasku kurssimaksusta lähetetään sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Poikkeusolot ja lukukausimaksut

  • Hurja Piruetti Länsi-Uudenmaan Tanssiopiston ensisijaisena tavoitteena on toteuttaa  opetus opetussuunnitelmien mukaisesti lähiopetuksena. Mahdollisten poikkeusolojen alkaessa koulu on varautunut siirtymään turvallisuussyistä etäopetukseen, mikäli Raaseporin kaupunki ja THL niin linjaavat. Etäopetuksessa tanssi-, akrobatia ja sirkustuntien sisältöjä ja tehtäviä tehdään kotioloissa vastuuopettajan opastuksella etäyhteyden välityksellä. Poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin siirtyminen ei ole syy varhaiskasvatus- ja perusopetusryhmien lukukausimaksujen perumiselle.

    7. Saman maksajan alle 350 € lukukausimaksut laskutetaan yhdessä erässä. Lukukausimaksut voidaan erillisestä pyynnöstä jakaa kahteen, kolmeen tai neljään osaan, tällöin laskuun lisätään toimistomaksu 5 €. Yli 350 € laskut jaetaan eriin veloituksetta. Laskut lähetetään maksulinkkeinä ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskut voidaan erillisestä pyynnöstä lähettää myös postitse tai PDF-tiedostoina sähköpostitse. Eräpäivän jälkeen lähetettävästä maksumuistutuksesta peritään muistutusmaksu 5 €. Laskujen perinnästä vastaa Lowell Oy. Lukukausimaksujen jakamisesta osiin tai laskujen lähettämisestä muulla tavoin kuin maksulinkkinä tulee ilmoittaa laskutukseen laskutus@hurjapiruetti.com ennen lukukauden alkua viimeistään 14.8 syyslukukaudella ja 8.1. kevätlukukaudella.

Oppilas ei voi osallistua opetukseen, mikäli lukukausimaksuja ei ole suoritettu eräpäivään mennessä tai maksujärjestelyistä sovittu etukäteen. Kaikki oppilasmaksut tulee olla suoritettuna ennen seuraavan lukukauden alkua.


8. Mikäli jokin muu taho maksaa kurssimaksusi, pitää laskun maksaja ja yhteystiedot ilmoittaa jo ilmoittautumisvaiheessa sille varattuun kohtaan ilmoittautumislomakkeella.

9. Tanssiopisto tarvitsee kuvamateriaalia esimerkiksi viestintä- ja markkinointitarkoituksiin valmistettaviin esitteisiin, lehtiartikkeleihin ja sähköisiin julkaisuihin. Tämän lisäksi tiedotusvälineet tarvitsevat toisinaan kuvamateriaalia. Henkilötietolaki edellyttää, että henkilön kuvan julkaisemiseen on saatava kuvattavan suostumus. Alaikäisen puolesta suostumuksen antaa hänen huoltajansa. Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita ja edellytämme tätä myös tiedotusvälineiltä.

10. Oppilaita ei ole vakuutettu Hurja Piruetin toimesta. Oppilaat hoitavat itse oman tapaturmavakuutuksensa.  Hurja Piruetti ei vastaa toimitiloihin unohtuneista tai sieltä kadonneista vaatteista ja tavaroista. Löytötavaroita säilytetään noin 1-2kk ja sen jälkeen ylimääräiset vaatteet tms viedään kierrätykseen.